Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Mégsem hallucinált a kislány, aki félelmetes hangokat hallott a szobája falából
Borítókép:  Profimedia
Rejtélyes Föld
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A félelmetes hangok a gyerekszoba falából szűrődtek ki, a család sokkot kapott, amikor kiderült, mi okozza.

A gyerekek fantáziája igen élénk, ezért néha azt hiszik, az éjszakai sötétség leple alatt szörnyek látogatják meg őket a szobájukban. A legtöbb gyerek ilyenkor azonnal a szülők segítségét kéri, akik igyekeznek megnyugtatni és visszaaltatni a rémült csemetét. Azonban előfordulhat, hogy többedik próbálkozásra sem járnak sikerrel és a gyerek napokig bizonygatja: félelmetes hangokat hall a falból. Így történt ez egy észak-karolinai család hároméves kislányának szobájában is.

A fura hangok valóban a gyerekszoba falából szűrődtek ki, az anya a TikTokra is feltett egy videót, hogy tanácsot kérjen. Nem sokkal később arra kezdett gyanakodni, hogy rovarok költözhettek a ház falába és azok okozzák a halk motoszkálást. 

A félelmetes hangok nem hagyták nyugodni a családot.

Ashley Massis ezután több különböző rovarirtó szakemberrel is beszélt, akik mind azt mondták, hogy a jelek szerint a méhek nem juthattak be az épület szerkezetébe. Végül az egyikük mégis úgy döntött, hogy lyukat vág a falba, hogy kiderüljön, mi lehet a rejtélyes hangok forrása.

A család nem kis meglepetésére egy óriási méhkas lapult a gyerekszoba falában, amely mintegy 60 000 méh otthona volt. A mézgyűjtő rovarok a tetőtéri szellőzőnyíláson juthattak be egy apró lyukon keresztül. 

A nő azt mondta, a másik sokk akkor érte, amikor megkapta az árajánlatot a méhek eltávolítására. A költségeket növelte, hogy kiderült, a méhkas tele van mézzel, ezért speciális szakemberre van szükség a probléma megoldásához.

A méhek mellett több mint 45 kilogramm mézet szedtek ki a falba épített kasból.

A videót több mint 9 millióan nézték meg, és ezernél is több komment érkezett a poszthoz. Voltak, akik azt írták, inkább szellemek vagy szörnyek legyenek a házukban, mint hatvanezer méh. 

Mások beszámoltak a saját tapasztalataikról és kiderült, hogy nem egyedüli eset, ami az észak-karolinai gyerekszobában zajlott. Sőt, olyan is volt, aki nem hívott időben szakembert és a súlyos, mézzel teli méhkas alatt leszakadt a szoba mennyezete. 

A család 20 000 dolláros (7,3 millió forintos) kárt szenvedett, amit a lakásbiztosításuk nem fedez. Tovább nehezíti az amerikai család helyzetét, hogy legalább két hétnek kell eltelnie ahhoz, hogy kiderüljön, sikeres volt a méhek eltávolítása, majd további két-három hétbe telik, amíg az otthoni javítások befejeződnek.

@dailymail A North Carolina mom was shocked to find 60,000 BEES living in her family’s home after her three-year-old kept complaining of ‘monsters in the wall.’ After finding bee clusters in their attic and chimney, Ashley Class and her husband started taking their daughter’s complaints seriously, and called a beekeeper who used a thermal camera to confirm there were bees living in the wall. It took three separate extractions to remove them. Ark Media #bees #tiktoker #scary #northcarolina #beekeeper A mysterious scene of the near future like Blade Runner(994826) - The Structures

Forrás: FoxNews

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa