Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Arcpirító fürdőruhás popószelfiket készített magáról Jennifer Lopez egy luxusmotorcsónakon
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez Olaszországban vakációzik, a tengeren szívesen fotózza csodás idomait.

Jennifer Lopez újra egyedülálló nő lett, miután a hírek szerint szakított régi-új párjával Ben Affleckkel. Az 54 éves díva egy luxusmotorcsónakon szelte a habokat a barátaival, de útközben a napozás és a pezsgőzés közben volt ideje néhány szelfit is elkészíteni. Még a koronaékszerét is megörökítette, a paparazzik által készített felvételek alapján egyértelmű, hogy a fenekéről is készített pár értékes fotót. 

Jennifer Lopez a napokban Olaszországban múlatja az időt. Csodás alakját egy laza barna felső alá rejtette, amint partot értek, de a tengeren megszabadult szinte minden ruhától és csak egy fehér fürdőruhát viselt, magassarkúval.

Az énekesnő gondoskodott arról is, hogy a haditengerészeti zászló lobogjon mögötte, miközben a fotókat készítette. A képeket itt lehet megcsodálni.

Úgy tűnik, Lopez az outfitjével ugyanazt a hatást próbálta elérni, mint amit első slágere a Love don’t cost a thing idején megszoktunk tőle. Hatalmas napszemüveggel, arany karika fülbevalóval, nyaklánccal és hozzá illő arany karkötőkkel egészítette ki a megjelenését, haját pedig magas lófarokba kötötte. Tiszta kétezres évek.

A szemfüles rajongók a hajózásról készült képeken azonnal kiszúrták, hogy a válás ellenére Jennifer ujjain ott van még az eljegyzési és a jegygyűrűje, amit Bentől kapott. Miután saját magáról és mindenki másról is készített pár fotó- és videósorozatot, kényelembe helyezte magát és a mobiltelefonjába merült egy pohár pezsgővel.

Sajtóhírek szerint Ben Affleck ugyanebben az időben éppen az apák napját ünnepelte volt feleségével, Jennifer Garnerrel és három gyermekükkel, a 18 éves Violettel, a 15 éves Seraphinával és a 12 éves Samuellel.

Garner és Affleck úgy tűnik, a konfliktusokkal teli válás és az azt követő külön töltött évek után ismét jó viszonyt ápolnak egymással. Az 52 éves színésznőt néhány napja látták besétálni volt férje házába, majd néhány órával később Affleck hazavitte. Azt nem tudni, hogy ennek köze van-e ahhoz, hogy az színész elhidegült Jennifer Lopeztől, de ha így is történt, a képek alapján az énekesnő nem pocsékolja az idejét szomorkodásra.

Egyébként annak ellenére, hogy nincs közös gyermekük, Lopez egy Instagram-bejegyzéssel köszöntötte Ben Afflecket apák napján. Persze volt férjéről és gyermekei apjáról sem feledkezett meg, írt pár kedves sort Marc Anthony-nak is, aki ikrei, a 16 éves Max és Emme édesapja.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa