Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Így reagált a híres magyar pornószínésznő apja, amikor megtudta, mivel keresi a pénzét a lánya
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A színésznő édesanyja az első castingra is elkísérte, az édesapja viszont egy ismerőstől kapott hírt a lánya karrierjéről.

Éppen egyetemista volt a Kiara Lord néven ismert magyar pornószínésznő, amikor belecsöppent a szakmába. Úgy emlékszik, hogy a Facebook képei alapján kereste meg valaki egy modell lehetőség ajánlatával, ám hamar kiderült, hogy valójában a felnőtt filmek világáról van szó. Kiara Lord nem zárkózott el a lehetőség elől, de mint minden más fiatal lány, aki a pornózás küszöbén áll, rettegett attól, mit fog szólni a család a döntéséhez. Az első castingra végül az édesanyja is elkísérte.

„Volt, akinél kiverte a biztosítékot a hír, ezt meg is értem, ugyanis engem valóban az édesanyám kísért el az első castingra. Nem jött fel a stúdióban, hanem megvárt egy parkban. Szerintem most már máshogy vélekedik erről, ma már nem támogatna engem ebben annyira”

– ismerte el a színésznő.

A magyar pornószínésznő nem merte elárulni az édesapjának, mivel szerzi a pénzét

A színésznő az édesapjánk nem merte elmondani, hogy mivel keresi a kenyerét. „Japánban voltam, amikor megtudta egy ismerősünktől” – mondta, majd elismerte, hogy a családfő először kérdőre vonta az édesanyját, hogy miért járult ehhez hozzá, de aztán hamar túltette magát rajta. Kiara szerint ennek az lehetett az oka, hogy mindkét szülője orosz és a szovjet kultúrában nevelkedettek nem sokat beszélnek az érzelmeikről. Kiara elmondása szerint neki sem mondták soha gyerekkorában, hogy szeretik, de azért éreztették vele.

Kiara több mint tíz éve szórakoztatja a kíváncsi közönséget felnőttfilmes jelenetekkel. Egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy először egy barátnőjénél látott pornófilmet még tinikorában, egy ottalvás alkalmával. Ekkor a barátnője elaludt, ő pedig késő este nézte a tévét, ekkor botlott bele először a pornóba.

Ma már büszkék rá szülei is

„Nyilván nem arra büszkék, hogy hogyan tudok öt fekete férfival együtt lenni, hanem arra, hogy mit építettem, mit hoztam ki belőle”

– fogalmazott.

A színésznő befekteti a pénzét és úgy érzi, egész jó karriert futott be. A sikerek ellenére most éppen másfél éves pornószabadságra ment, mert ha nincs 100 százalékban kedve hozzá, akkor nem áll a kamerák elé. 

Kiara az utóbbi időben elgondolkodott az anyaságon, de nem ragaszkodik ahhoz, hogy - ahogy mondta - a saját vérvonalát vigye tovább. Azt mondta, ha gyermeke lesz, sosem szeretné letagadni előtte a múltját, mert a pornó az élete része, nem egy olyan esemény az életében, amit el akar felejteni. 

Ennek ellenére senkit sem buzdít arra, hogy ezt a szakmát válassza, legfeljebb akkor, ha egy támogató háttér is társul hozzá a család részéről, ahogy az nála is megvan már a kezdetektől.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa