Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Magyar modellé az ismert klipben szereplő, őrjítő fekete bugyis fenék
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Ki az a gyönyörű csaj a Hipnotizőr király klipjében? A kérdést még ma is gyakran felteszik a különböző fórumokon, mi pedig most megválaszoljuk.​

A Kistehén Tánczenekar egy csapásra országos hírt szerzett magának 2002-ben, amikor a Sziget Fesztivál reklámjaként debütált egy furcsán bugyután dalocskájuk. 2010-ben a bandából jó pár tag kilépett, és megalakult az Intim Torna Illegál (ITI) nevű alternatív rockzenekar.

A 2021-ben feloszlott formáció számos fülbemászó nótát szerzett, amelyek közül alighanem a Hipnotizőr király című, pörgős, lendületes szám vált az egyik legkedveltebbé a rajongók körében. Ebben nem kis része volt a klipnek, amelyben

egy hamvas szépség igézte meg a nézőket.

Aki még nem látta (csoda lenne, hiszen a videó eddig 3,6 millió megtekintést szerzett), az most legalább a bevezető fél percet nézze meg, érdemes. Egy fekete hajú, mosolygós szemű lány reggeli ébredésének lehetünk tanúi, és a fekete fehérnemű egyértelműen mindent ver:

A fiatal hölgy az akkor mindössze 16 éves Bernáth Klaudia volt, akit nem az utcán látott meg véletlenül a zenekar valamelyik tagja (ez persze így lenne regényes), hanem a lány részt vett, és majdnem győzött a nemzetközi Miss Éden versenyen – persze, a második hely sem volt rossz.

A Diamond Models ügynökség intézte az ügyeit, és Klaudia fotói ma is megtalálhatók az internet egyik bugyrában. Aki a hiányos öltözetű, ellenben erősen sminkelt szépségre kíváncsi, az kattintson ide:

KATT!

A videóból természetesen nem derül ki, de a ma is csupán 30 éves modell 172 centi magas, vagyis igazi gazellatermetű bombázó. Fantasztikus alakját a lovaglásnak, táncnak és úszásnak köszönheti, amelyeket már tiniként is rendszeresen űzött.

A sasszeműek a YouTube-on lévő klip kommentjei közt alighanem már észrevették, hogy 2013-ban maga Klaudia is a hozzászólók közt szerepelt:

„Nagyon élveztem a forgatást, jó volt veletek srácok. Sok sikert Nektek továbbra is, szeretem a zenéteket!!!!!!!!!!!!!!”

– írta akkor. 2010 októberében egyébként részt vett Prágában a Miss Princess of the World versenyen is, és egy nyilatkozata szerint már akkoriban is el tudta képzelni, hogy modellkedésből és forgatásokból éljen meg. Egy biztos, az ITI remek érzékkel választotta ki a klipje főszereplőjének, hiszen Klaudia felejthetetlen alakítást nyújtott.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa