Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Mindenkit letaglóztak az első magyar roma lány fotói a Playboyban
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Kiss Zsóka 23 évesen dobott le magáról majdnem mindent a nyuszis magazin kedvéért, és ezzel talán még Gáspár Beánál is nagyobb feltűnést keltett.

Ha feltesszük a kérdést, hogy ki lehetett az első roma nő, aki erotikus fotózást vállalt a magyar Playboy számára, alighanem a legtöbben Gáspár Győzike feleségének, Bea asszonynak a nevét vágnák rá válaszul.

Ez viszont alapvető tévedés. Leginkább azért, mert Gáspár Bea nem a nyuszis magazinnak, hanem a CKM-nek mutatta meg a bájait 2005-ben, állítólag a férje rábeszélésére. Az akkor 31 éves szépségnek semmi oka nem volt a szégyellősködésre, igazán jól mutatott fekete, majd fehér bugyiban és melltartóban egyaránt, amint erről az alábbi videó is tanúskodik:

Mindezzel együtt Bea asszony – a maga szókimondó módján – karakánul kijelentette, hogy teljességgel alkalmatlannak tartotta magát a fotózásra:

„Nagy a hasam, széles a csípőm, nagy a s*ggem, de lapos. Nagy a tokám, vastag a combom, és a karom is vastag” – fogalmazott akkor talán túlságosan is önkritikusan. Négy évvel később aztán a Playboy is le akarta vetkőztetni, ám ehhez már Győzike sem adta beleegyezését.

A nyuszis magazin első magyar roma címlaplánya így egy bizonyos Kiss Zsóka lett. A hagyományokat fokozottan tisztelő roma családokon általában nehéz keresztülvinni egy ilyen döntést, de a barna hajú szépségnek szerencséje volt, hiszen még az édesapja is azt mondta, hogy

„ami szép, azt meg kell mutatni”.

A lány így került a 2005. júliusi lap borítójára, meglehetősen kihívó pózban, piros tangás formás fenekét a kamera felé fordítva. Belül aztán pikánsabb képeket is láthatunk, aki kíváncsi rá (van olyan, aki nem?) az itt találja a korabeli fotókat:

KATT IDE!

A felékszerezett, üde megjelenésű roma lányról hamar lekerült a melltartó, és ezzel sem okozott csalódást a magazin vásárlóinak. Lehetetlen eldönteni, hogy a plasztikai sebész ügyességének vagy a természetnek köszönhette-e gömbölyű melleit, de ez a kérdés a jelen helyzetben mellékes is.

A bugyi viszont mindvégig Zsókán maradt, talán az akkori, igen konzervatív (walesi) barátja kikötéseként. A 23 éves lány a fotósorozat készítésekor a Viasat3 csatornánál dolgozott, a Budapestre költözéssel pedig sikerült számára az a fajta kitörés, ami a legtöbb borsodi romának – vagyis a földijeinek – csak nagyon ritkán.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa