maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Profimedia
Maxinewz

Blake Lively és a nála 10 évvel idősebb férje, Ryan Reynolds már az első randit követően az ágyban kötöttek ki.

A 47 éves Ryan Reynolds és a nála bő egy tízessel fiatalabb Blake Lively elválaszthatatlan párnak tűnnek. 2012-ben házasodtak össze, és immár 4 gyermeket nevelnek közösen. Bátran lehet állítani, hogy – hollywoodi berkekben szokatlan módon – nemcsak férj és feleség, de a legjobb barátok is.

Rendszeresen ugratják egymást, ezért igen nehéz kihámozni a mondókájukból az igazság morzsáit. Különösen azokat, amelyek az intim viszonyukra vonatkoznak. Egy biztos, Blake Lively rettentően szégyellős, amikor a képernyőn vagy filmvásznon kell vetkőznie, ám a rengeteg poronty azt bizonyítja, hogy a privát életükben ez azért koránt sincs így.

A szőke színésznőnek mindezzel együtt számos fülledt jelenettel kellett megbirkóznia a karrierje során.

„Az ilyet sohasem lehet normális helyzetnek nevezni. De mindenképpen sokat segít, ha folyamatosan észben tartjuk, hogy ez nem a valóság” – árult el ezzel kapcsolatban egy aprócska kulisszatitkot. Az Instagram-oldalán szerencsére nem sokat morfondírozik az izgató képek posztolása előtt:

A szépség sokáig tartotta magát ahhoz az elhatározásához, hogy nem fog meztelenkedni a vásznon. Ezt a fogadalmát 2016-ig tudta megtartani, akkor ugyanis a Csak téged látlak című film kedvéért bevállalt egy pikáns szexjelenetet.

„Imádom a férjemet, de én is emberi lény vagyok, szóval cicijeim is vannak” – nyilatkozta akkoriban, arra utalva ezzel, hogy

nem bánja, ha megbámulják a meztelen melleit, hiszen ez természetes reakció.

Ryan Reynolds az első randijukon egy olyan étterembe vitte, amit kizárólag kettejüknek bérelt ki. A férfi igazán „rá volt izgulva” a nőre, már akkor szexért könyörgött neki, amikor még csak barátok voltak. Az első randit követően aztán együtt töltötték az éjszakát, és ezt a merész döntést egyikük sem bánta meg azóta sem.

Már javában házasok voltak, amikor a közösségi médiában elhintették magukról, hogy valójában egy reptéren szeretkeztek először, mégpedig anonim módon, azt sem tudva a másikról, hogy kicsoda. Ezt persze elég nehéz elhinni két ilyen világsztár esetében, de hagyjuk, hadd legyenek büszkék erre a legendára.