maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Maxinewz

A gyönyörű Henrieta nem szégyellősködik, ha a szerepe meztelenkedést kíván meg.

Az idei év egyik nagy tévés szenzációja a Bor, mámor, szerelem című sorozat a Duna TV csatornáján. A szlovák szappanoperát már egy évtizede forgatták, de csak most jutott el Magyarországra, hogy rögtön meg is hódítsa a nézők szívét.

A szereplők és szituációk kétségkívül közelebb állnak hozzánk, mint a dél-amerikai, török vagy dél-koreai sorozatok esetében, talán ez is a siker egyik titka. A szappanoperát (amelynek Búrlívé víno az eredeti címe) 2013 és 2017 között naponta sugározták a TV Markíza csatornán. Összesen 9 szezont élt meg, vagyis 706 részt, de

a sorozatmaratont éhesen falták északi szomszédaink.

Ebben kétségkívül nagy szerepet játszottak a jól eltalált karakterek, akik között persze néhány mutatós hölgy is található. Az egyikük az Ingrid szerepét alakító Henrieta Mičkovicová, aki éppen a napokban ünnepli az 57. születésnapját. A forgatás idején a negyvenes évei közepén járt, és lehetetlen volt nem odafigyelni az alkalmi megjelenéseire (az első 7 szezonban láthatjuk a produkcióban).

A barna hajú, pozsonyi születésű szépség számos cseh és szlovák sorozatban és játékfilmben szerepelt már a Bor, mámor, szerelem előtt is. Rossz hír a férfi rajongóknak, hogy hosszú ideje párkapcsolatban él Alexander Bártával, együtt nevelik közös lányukat, illetve egy korábbi kapcsolatból származó fiukat.

2010-ben (ekkor még messze vagyunk a Bor, mámor, szerelemtől) merész, sőt kissé provokatív képek jelentek meg a színésznőről, az egyiken fehérneműben feszített. A combjai elképesztőek, a mellei nem túl nagyok, de formásak, a színésznő tekintete pedig igéző.

A képekért KATT ide!

Ha valakinek mindez kevés, akkor itt még több fotót talál:

KATT!

A csehek pedig előkaparták egy fiatalkori filmjét, ahol a bájos Henrieta felül semmiben tárulkozik ki a partnere előtt:

KATT!

A cseppet sem szégyellős szépség 2009-ben azon rökönyödött meg a bulvárlapok hasábjain, hogy az akkor 19 éves fia pornóoldalakat nézeget. A színésznő nem a tiltást váltotta, hanem a nyílt, őszinte beszélgetést ebben a kényes kérdésben is – nem véletlen, hogy ritka jó kapcsolatot ápol azóta is a gyerekeivel.