Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Így néz ki manapság a kilencvenes évek imádott színésznője, fel sem ismerik az utcán
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A Baywatch gyönyörű színésznője nemrég felkeresett egy tetoválóstúdiót és televarratta a karjait. 

Erika Eleniak amerikai színésznő a 80-as és 90-es években vált ismertté. Egyik legismertebb alakítása a Baywatch-ból megismert Shauni volt, emellett szerepelt több híres filmen, mint például az Úszó erődben Steven Seagal mellett, de az E.T-ben is feltűnt. Utóbbi forgatásáról nincsenek jó emlékei, azt mondja, megviselte a csókjelenet, hiszen még csak 10 éves volt akkor. A karrierje elején Eleniak modellkedett és megjelent több férfimagazin címlapján is, rossznyelvek szerint tökéletes testénel köszönheti karrierjét és nem a tehetségének.

A kaliforniai születésű szőkeség életmódja fiatalon úgy tűnt, nem vezet jó irányba, már a középiskolában rászokott a kábítószerre és az alkoholra. Barátja, Steve Ferguson azonban felkarolta és 1988-ban segített neki leszokni a függőségekről, a színésznő ekkor 19 éves volt. Steve és Erika össze akartak házasodni és jegyben jártak, de mivel a fiú apja és Eleniak anyja házasok voltak, ezáltal ők ketten mostohatestvérek, elvetették az ötletet.

Egykori férjével, Roch Daigle fővilágosítóval a Hóvihar című film forgatásán jött össze. 2005-ben házasodtak össze, ugyanabban az évben esett először teherbe a színésznő, ám a magzat méhen kívül fogant meg, így meg kellett szakítani a terhességet. Ezután nem sokkal azonban ismét áldott állapotba került és 2006 januárjában megszületett lánya, Indyana, a sztárpár azonban 2007-ben elvált.

A színésznő ma már csak néhány évente vállal el egy-egy filmszerepet, egyébként tanítja a szakmát és úgy döntött, a bulvárlapok médiamunkásai helyett ő írja meg saját életének eseményeit. Egy blogot vezet, amelyben rendszeresen beszámol a vele történt eseményekről, megosztja a gondolatait, érzéseit, néha még a hétköznapjaiba is betekintést enged.

„Ha  vége a napnak és még mindig van szennyes a padlón vagy rendetlen ház, lehet, hogy egy kicsit bosszankodom, de tudom, hogy minden rendben! Senki sem fog belehalni, mert nincs tökéletes rend, mert nem ez a lényeg. Erre akkor jöttem rá, amikor anyám meghalt. Ami valóban számít, az a szeretet az életünkben, azok iránt, akiket szeretünk, és akik szeretnek minket, beleértve saját magunkat is”

– írta a legutolsó bejegyzésében. 

Az 54 éves színésznőről ma is sokat cikkeznek a tengerentúlon, legtöbbször a testéről tesznek említést, miután felszedett pár kilót, állítólag nem bánja, mert így kevesebben ismerik fel az utcán.

Az iránta való érdeklődést csak fokozza, hogy tavaly Eleniak úgy döntött, színes tetoválásokat készíttet mindkét karjára. Látható a bőrén egy töviskoronát viselő koponya, farkas, pókhálók, egy sasnak tűnő, egyik karján boszorkánykalapot viselő madár, továbbá pillangók, virágok is.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa