Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Így él most a Dawson és a haverok hatgyermekes sztárja, igen-napokat is tartanak
Borítókép:  Profimedia
Nagy Kérdések
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A Dawson és a haverokban főszerepet játszott James Van Der Beek, most hatgyermekes apaként kell helyt állnia minden nap.

Magyarországon is nagy sikerrel futott a kétezres években a Dawson és a haverok című amerikai sorozat, amelynek egyik főszereplője James Van Der Beek volt. A színész már rég nem az a szerelmet és önmagát kereső kamasz, akit a képernyőről megismertünk, 42 éves lett, és immáron hat gyermek boldog apukája.

James Van der Beek rendszeresen beszámol a közösségi médiában arról, hogy hogyan élik a mindennapjaikat, ezzel példát és erőt mutatva azoknak, akik a hétköznapi nehézségek mellett is nagy családot szeretnének.

A színész elárulta a People Magazinnak, hogy minden este legalább 90 percet biztosítanak a gyerekek számára, hogy mindegyikük elmondhassa, mi történt velük aznap.

„Nagyon fontos számunkra, hogy tudjuk, mi jár a gyermekeink fejében. Ha jól megnézzük őket, pontosan úgy viselkednek, mint egy kis törzs tagjai. Nagyjából tíz év alatt született meg mind a hat gyermekünk, nagyon jó testvérek, vigyáznak egymásra, és szeretik egymást” 

– mondta a színész, aki elismerte, hogy a legnagyobb családi káoszban a vallásból merít erőt.

Azzal kapcsolatban, hogy mikor van idejük romantikus együttlétekre a feleségével, a színész azt mondta, hogy mindig van napi néhány közös percük, de a randevúik leginkább a kanapén zajlanak, nem élnek nagy társasági életet. Megölelik egymást, kifújják magukat és megbeszélik az élet nagy dolgait.

A színész azt is elárulta, hogy külön figyelmet fordítanak minden gyermekre.

Rendszeresen vannak náluk olyan napok, amikor valamelyik szülő csak az egyik gyermekre koncentrál, ezt úgy hívják, hogy igen-napok.

Ilyenkor az adott csemete elmondhatja, hogy mire vágyik, mit szeretne. Ha reális a kívánsága, akkor megkaphatja. A lányok általában csokoládét kérnek, vidámparkba akarnak menni, vagy állatsimogatóba, a kisfiú pedig autókiállításra vagy gokartozni.

A családnak nincsen dadája, egyetlen házvezetőnő és egy alkalmi bébiszitter segítségére támaszkodnak.

Az esti rituálé egy jól bejáratott rend szerint zajlik, a gyerekek este fogat mosnak, és a szülők felváltva mesét olvasnak nekik, összebújnak.

Imádjuk a gyerekeinkkel töltött időt, de tudom, hogy eljön majd az a nap, amikor palacsintát fogok sütni reggel, de senki nem fogja rángatni a nadrágom szárát, és hússzor megkérdezni, hogy mikor lesz már kész. Őszintén szólva egyáltalán nem várom ezt a napot”

– mondta a színész.

Forrás: People

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa