Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Brutális poénvideót közölt a magyar-skót meccsről egy külföldi oldal, ezen sírni fogsz - Csoboth Kevin és Willi Orbán sem ússza meg
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO/ Daniele Buffa/ Image
Csupa Magyar
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A magyar-skót meccs az Európa-bajnokság egyik legnagyobb fordulatával végződő mérkőzése volt, a skótoknak fáj, főleg a gyanús tizenegyes helyzet miatt.

Valószínűleg továbbjutást ér a gól

Az Európa-bajnokságon az A-csoportban Magyarország nemzeti tizenegye lejátszotta vasárnap az utolsó csoportmérkőzését is. A Skócia elleni találkozó nem várt befejezést hozott, miközben szomorú események is történtek a mérkőzésen. Csupán a 100. percben dőlt el a mérkőzés, amikor Sallai passzolt be középre a tizenhatoson belül Szoboszlai Dominiknak, ám ő lemaradt róla, így került Csoboth Kevin elé, aki kicsit meg is "törve" a labdát a hálóba gurította azt.

Ezzel az eredménnyel pedig komoly esélyünk maradt a legjobb 16-ba jutásra, hiszen úgy alakultak a csoportok, hogy 3 ponttal nagyon simán benne lehet lenni a legjobb négy csoportharmadik-lajstromba. Ma este az angol-szlovén meccsen el is dőlhet, hogy Marco Rossi csapata továbbjut-e a csoportból.

A magyar-skót nem volt könnyű meccs, a skótoknak is akadt sérelme. Több szakértő, így a korábbi világsztár, Alan Shearer szerint is Willi Orbán szerelése Stuart Armstrong ellenében szabálytalan volt.

Egy büntető elmaradt.

Erre reflektál egy nagyon egyedi poénvideó is, amely a 442oons oldalára került fel. A kreatív szakemberek gyakran készítenek videókat, igazán egyedi szövegekkel a nagy és megosztó mérkőzések után, kiemelve azok leglényegesebb vagy éppen legsérelmesebb pontjait. Ebben a videóban elsősorban a bíróval foglalkoznak, illetve a skótok szempontjából sérelmesnek tartott szituációval, ami akár meg is változtathatta volna a mérkőzés és a továbbjutás kimenetelét is.

A meccs után amúgy Steve Clarke, a skótok szakvezetője is keményen fogalmazott az elmaradt büntetőt illetően, Skócia pedig megint fura körülmények között esett ki egy utolsó utáni perces góllal, így folytatódik a pechszériájuk.

A mérkőzést amúgy egy argentin bíró, Facundo Tello vezette, a videó pedig bőven belemerül ebbe is. Korábban az UEFA és a Conmebol között született egy megállapodás, amelynek értelmében a dél-amerikai és az európai szövetség néhány bírója részt vesz egymás kontinensviadalán is, ez a megállapodás még 2020-ban született.

Íme a videó:

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa