maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Maxinewz

A távolbalátás titkos amerikai program volt a hidegháború idején. Az egyik résztvevő aztán olyasmire bukkant, amit nem kellett volna látnia.

Ha valóban léteznek földönkívüliek, és rendszeres látogatói Földünknek, akkor alighanem állandó bázisokkal is rendelkeznek bolygónkon. Ezeket pedig olyan helyeken rejthetik el, mint az óceánok mélye vagy a hideg sarkvidékek – vagyis ahová köznapi halandók ritkán juthatnak el.

Elképzelhetetlen, hogy a földönkívüli lényekkel ne vennék fel a kapcsolatot a befolyásos kormányzatok, és akár közös projekteken is együtt dolgozhatnak. Lényegében ezt erősítette meg egy „távolbalátó” is, vagyis egy olyan képességekkel bíró ember, aki a konkrét fizikai jelenléte nélkül képes szinte bármit és bárhol kifürkészni, kizárólag az elméje segítségével.

Az úgynevezett Stargate Project az amerikai hadsereg titkos programja volt, amelyet 1977-ben indítottak. Ebben dolgozott az említett távolbalátó, Pat Price is, egészen a projekt 1995-ös (állítólagos) megszüntetéséig. A CIA jelentése akkor haszontalannak ítélte meg a programot – de lehet, hogy csak azért, mert a távolbalátók némelyike

túlzottan bizalmas információkra bukkant.

A kaliforniai Pat Price korábban rendőr volt és szcientológus, aki a hidegháború idején számos „távolbalátó” műveletben vett részt, vagyis rutinosnak és megbízhatónak számított ezen a téren. A Stargate Projectben is szerepet kapott, a CIA által biztosított térképek és fotók alapján végzett felderítést, elsősorban a szovjet-orosz tevékenységek kikémlelését.

A CIA kétségkívül hasznosnak ítélte meg a működését, értékes információkhoz jutott általa, ezért is érdekes, hogy később „kóklernek” próbálták beállítani. Price azzal húzta ki a gyufát, hogy amerikai területen, Alaszkában gyakorolta a távolbalátó képességét, mégpedig az egyik ottani hegy keltette fel a figyelmét.

Anchorage, Juneau és Barrow települések fogják közre az úgynevezett Alaszkai-háromszöget, amely a Bermuda-háromszöghöz hasonlóan különös események és jelenségek helyszíne. Itt található a Mount Hayes nevű csúcs, amelyet Price maga is felkeresett, természetesen csak a távolbalátó képessége révén.

Rengeteg ufóészlelést, valamint különös fényvillanásokat jelentettek már korábban is arról a területről, ezért érdemesnek tűnt a kutakodásra. A csupán légi úton megközelítő hegy belsejéről így kiderült (ha hinni lehet a távolbalátónak), hogy egy idegen bázist rejt magában.

Price alagutakat, számítógépekkel telezsúfolt termeket látott, ahol katonai személyek idegen lényekkel közösen dolgoztak együtt. A barátainak elmondta, hogy alighanem halálos veszélybe került emiatt a tette miatt, és valóban, nem sokkal később Las Vegasban holtan találtak rá egy hotelszobában. Még azelőtt elhamvasztották, hogy a felesége megnézhette volna a holttestét.

Videó a rejtélyes alaszkai vidékről: