Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Vállalta a meztelenkedést az egyik legszebb magyar színésznő is
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A kislányos bájjal rendelkező Balsai Móni fantasztikus alakjára nem lehet szavakat találni.

A 2015-ös év egyik kellemes meglepetése volt a Liza, a rókatündér című romantikus magyar vígjáték. Az egészen különleges hangulati és képvilággal rendelkező alkotásban figyeltek fel sokan a címszerepet alakító Balsai Mónira, pedig a szép színésznő az ezredforduló környékén indult el a pályán.

2020-ban örökbe fogadó szülők lettek párjával, a rendező Ujj Mészáros Károllyal, akihez Móni 2022-ben – 17 év együttjárás után – titokban feleségül is ment. Két tanúval álltak az anyakönyvvezető elé, és

minden különösebb felhajtás nélkül kimondták az igent.

Jellemző ez a momentum Balsai Mónira, aki a magánéletét sohasem tette a kirakatba. A Rókatündérben egy „elátkozott” végzet asszonyát alakította, és néha olyan öltözékekben domborított, hogy arra a férfinézők csak elégedetten tudtak csettinteni.

Az egyrészes fehér ruha például kifejezetten jól állt neki a vásznon, de ha szétnézünk a közösségimédia-oldalán, akkor ott is találhatunk néhány figyelemre méltó fotót. Itt kifejezetten királynői a felvett póz:

A 47 éves színésznőről valószínűleg kevesen tudják elképzelni, hogy meztelen jeleneteket is bevállal, pedig az alakja miatt igazán nem kell szégyenkeznie. Móni komoly sportmúlttal rendelkezik, egy időben búvárúszó, valamint szertornázó volt, és a kondija, teherbírása ma is átlagon felüli.

Az egyik blog azonban kiszúrta, hogy a szőke (néha barna) szépség a Jupiter Holdja című magyar filmben bizony megvált az összes ruhadarabjától. Formás melleiben, csípőjében valóban nincs kivetnivaló, 18 éven felüli olvasóink erről maguk is meggyőződhetnek:

KATT IDE!

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa