maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Profimedia
Maxinewz

Megan Fox se veled, se nélküled viszonya Machine Gun Kellyvel talán már fárasztja a közvéleményt, a gyönyörű színésznő-modell pikáns kitárulkozásait azonban lehetetlen megunni.

Aligha akad olyan az erősebb nem tagjai között, aki semlegesen viszonyulna Megan Foxhoz. A még mindig csupán 38 éves amerikai színésznő és modell a botrányoktól tarkított magánéletével állandóan a hírek középpontjában van, ami elvileg ellenszenvessé is tehetné. Kétségtelen tény viszont az is, hogy a jellembeli hiányosságait jócskán ellensúlyozzák enyhén szólva is előnyös testi tulajdonságai.

Az igéző szemű, hibátlan alakú Megan már 15 évesen szerepelt a vásznon a Karibi vakáció című filmben (az Olsen-ikrekkel együtt), az igazi sikert viszont a 2007-es Transformers egyik főszerepe hozta meg neki.

Később aztán feltűnt a Sacha Baron Cohen-féle A diktátorban is, valamint a Feláldozhatók negyedik részében, ám az utóbbi fél évtizedben inkább már a viharos szerelmi életével került be a bulvármédiába.

2020-ban jött össze az extrémitását tekintve tökéletesen hozzá illő Machine Gun Kelly zenésszel, és 2022-ben el is jegyezték egymást. Ez volt alighanem a kapcsolatuk csúcspontja,

2024-ben ugyanis már csak lefelé vezetett út, a sztárpár szétrebbent.

Az első erre utaló jelek meglehetősen furcsák és zavarosak voltak. Megan váratlanul száműzte magát a közösségi médiából, gyorsan megszabadult a pasijával közös fotóktól, az Instagram-oldala például ma is üresen ásítozik.

Az ok prózai volt, a színésznőnél 4 évvel fiatalabb Machine Gun Kelly többszöri hűtlenkedése. Ennek ellenére idén áprilisban újra együtt látták őket, összebújva táncoltak a Stagecoach Fesztiválon, és a hírek szerint párkapcsolati terápiára is járnak, hogy visszaállítsák a kölcsönösen megrendült bizalmat egymásban.

Amíg ez megtörténik, addig vessünk egy pillantást a következő videóra. Egy szemfüles rajongó ugyanis összeszedte a gyönyörű modell legszexibb jeleneteit, amelyek közt bőven akad arcpirítóan pikáns is: