Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Kefirrel énekelte az Éjfél utánt, és ma is felkorbácsolja a férfiak vágyát a szexi magyar sztár
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Csupa Magyar
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Kecskés Timi 46 évesen is szemrevaló szépség. Egy évtizede a Mata Hari című „kémoperában” pedig kifejezetten pikáns szituációba keveredett.

Milyen rég volt már az ezredforduló, lassan negyed évszázad is eltelt már azóta! Pedig mintha tegnap lett volna 1999, amikor nem lehetett úgy bekapcsolni a rádiót, hogy abból – legfeljebb fél óra elteltével – ne a V-Tech együttes aktuális slágere szólt volna.

A frontember Kefir (polgári nevén: Kecskés Tibor) akkor éppen Kecskés Tímeával állt össze egy romantikus duettre, az Éjfél után című dal pedig tarolt a slágerlistákon. Sokan talán össze is boronálták a két sztárt, pedig a névazonosság nem véletlen,

az énekes és énekesnő ugyanis édes testvérek.

A V-Tech abban az időben járt sikerei csúcsán, még egy észak-amerikai turnéra is eljutottak. A Búcsúzz el című videoklipjüket pedig az MTV Europe tévécsatorna mutatta be elsőként, ami szintén nagy durranásnak számított. Kefir 2001-ben és 2002-ben is az év énekese lett.

Mindennek tehát már két és fél évtizede, és – hogy most a duett hölgytagjára koncentráljunk – Kecskés Timi kissé eltűnt a szélesebb nyilvánosság szeme elől. Pedig ma is aktív, a 46 éves színész-énekes-táncosnő a Madách Színház oszlopos tagjaként ott van az előadói világ sűrűjében.

Érdekesség, hogy az óriási slágerré vált Éjfél után még a V-Tech 1998-as megalakulása előtt 5 évvel született. Aztán modern klip született belőle, amelyet az egykori ERDÉRT székház tükrös termében forgattak.

Húsz álarcos statiszta próbálta báli forgatag illúzióját kelteni, és a történet szerint a tömegben két szerelmes keresi egymást, ám végül a maszk miatt nem tudnak találkozni. De azért a happy end sem maradt el, azt a rajongók aligha bírták volna elviselni.

Kefir visszaemlékezése szerint ő és Szamóca, a V-Tech másik tagja ezúttal csak mellékszereplőkként bukkantak fel. Ez is bőven elég volt számukra, mert a rengeteg reflektor legalább 40 fokos hőséget varázsolt a helyiségbe. A reggel elkezdett munka éjfél előtt fejeződött be.

A jó pár évet Németországban is dolgozó Kecskés Timi meglehetősen aktív a közösségi médiában, így szinte napról napja követhetjük az életét. Ma is letaglózó szépség, aki nem fél pikánsabb fotókkal is elkápráztatni követőit.

Így nosztalgiázott például a Mata Hari című musicalről is, amelynek 2014-ben volt a premierje a Müpában. A két felvonásos „kémoperában” Timi meglehetősen lenge ruházatot viselt, és az egyik képen eléggé félreérthetetlen szituációban látható Miller Zoltánnal. Aki pironkodni akar, ezt lapozza végig:

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa