Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Kicsik a macskaszemű sztárszínésznő mellei? Lenyűgöző fotók bizonyítják az ellentétét
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Charlize Theron erotikus fotói a Playboyban jelentek meg, igaz, a macskaszemű szépség engedélye nélkül.

A szépséges Charlize Theronról kevesen tudják, hogy Dél-Afrikában született, és csak 2007-ben nyerte el az amerikai állampolgárságot. Az ereiben holland, francia és német vér is csörgedez, talán ennek köszönheti egzotikus báját és vonzerejét.

A 48 éves színésznő-producer Az ördög ügyvédjében alakított szerepével vált igazi világsztárrá, majd olyan filmekben játszott, mint a Hulla, hó, telizsák, Az olasz meló remake-változata, vagy a Mad Max – A harag útja.

Valljuk be, nem tartozik a nőies idomú szépségek közé, mellben például kifejezetten gyengének tarthatja a férfiak egy része, ám ez csupán „optikai illúzió”. Theron mellméretét 34B-re saccolják bizonyos oldalak, és ezen a téren olyanokkal található egy szinten, mint Alicia Silverstone, Brooke Shields, Cameron Diaz vagy Cindy Crawford.

A szőke színésznő talán azért kapott erősebb bélyeget a mellmérete kapcsán, mivel igen sudár termetű, a 177 centis magasságához pedig arányosabban mutatnának a teltebb keblek. De ne legyünk telhetetlenek, Theron néhány évtizede a Playboyban is megmutatta, hogy nincs takargatnivalója, szégyellnivalója pedig pláne nem.

A férfimagazin 1999. májusi számának borítóján teljesen meztelen felsőtesttel pózolt, bár akkor a tenyereivel még szendén takargatta magát. A lap belső hasábjain viszont már kitárulkozott, és rögtön láthatóvá vált, hogy a formás cicijei és kerek feneke párjukat ritkítják.

Fotókért KATT ide!

Némi csalás a Playboy-képek kapcsán akadt ugyanakkor, hiszen nem a 24 éves színésznőt mutatták be. Jó pár évvel korábban készültek Theronról, amikor még ismeretlen modell volt, és hiába perelte be a magazint, az

az engedélye nélkül is leközölte a pikáns fotókat.

Izgató képekből az Instagram-oldalán sincs hiány:

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa