Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
A magyar időjós még sosem volt ennyire érzékien vonzó
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Barta Sylvia bordó bikinije és Marilyn Monroe-t idéző szőke frizurája mindent visz.

Januárban ünnepelte az 54. születésnapját Barta Sylvia, ám ez a tény szemmel láthatólag sem az önbizalmára, sem pedig a bombasztikus alakjára nem volt negatív hatással. Az ózdi születésű műsorvezető és időjárás-jelentő egészen elképesztő fotósorozattal jelentkezett a közösségi médiában.

Már gyerekkorában híradós-bemondó szeretett volna lenni, mégpedig Kudlik Júlia példáját követve, aki a Delta című tudományos műsor háziasszonyaként tett szert országos hírnévre. Sylvia viszonylag gyorsan a képernyőn kötött ki, ő lett a TV2 első női időjósa, de dolgozott a konkurens RTL Klubnál is.

Közben egy kis kitérőt tett a civil életbe (aerobikedző és zumbainstruktor lett), 2020-ban pedig azzal került be a hírekbe, hogy elkapta az akkor még igen veszélyesnek tartott, és globális felfordulást okozó koronavírust.

A kétgyermekes anyuka idén a születésnapja környékén a zalai dombság ölelésében pihengetett, ahonnan a következőket posztolta az Instagram-oldalára:

„Tavaszias időben, verőfényes napsütésben töltődtem fel két kényeztető test- és arckezelés között ebben a csodálatos, minden igényt kielégítő szállodában… ez az igazi pihenés!”

A pár sornyi megjegyzés mellé pedig olyan fotósorozatot biggyesztett, amitől az embernek tátva maradt a szája. A szépséges időjós Marilyn Monroe-t idéző szőke hajjal,

bordó bikiniben tette közszemlére magát.

Sylviának hibátlan az alakja és makulátlan a bőre, ez a közeli és távoli képekből is azonnal nyilvánvaló. A melle és a popsija pedig egyenesen észveszejtő, nem csoda, hogy az egyik kommentelő az egész jelenségét „példamutatónak” nevezte. Aki nem hiszi, az higgyen a saját szemének:

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa