Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Sári Évi lila bikinije mindenkit azonnal felzaklat
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő ezúttal egy mexikói vakációjára emlékezett vissza.

Sári Évi kapcsán megszokhattuk már, hogy szívesen és rendszeresen jár külföldi vakációkra, és olyankor persze a „kötelező” posztolást sem mulasztja el a közösségi médiában. A napokban egy mexikói útjáról emlékezett meg nosztalgikus hangulatban.

A 46 éves színész-énekesnő azt írta a képei mellé, hogy egyáltalán nem lenne ellenére visszamenni a mesés Cancúnba, amely az Atlanti-óceán partvidékének egyik kedvelt turistacélpontja, álomszép homokos fövennyel és türkizzölden csillogó vízzel.

Évi a barátnői társaságában, barnára sülve szerepel a fotókon, de a legtöbb hozzászólót a szőkésbarna szépség fantasztikus fürdőruhája zaklatta fel. A lila szett kiválóan mutatott a csokiszínű bőrén, és – ami talán még fontosabb – alig takart valamit, így

mindenki szabadon megcsodálhatta a színész-énekesnő bombasztikus alakját.

A képek néhány nap alatt közel 1000 kedvelést kaptak, de hát ki tudná mindenféle emóciók nélkül végiglapozgatni ezt a galériát?

Évinek egyébként ritkán adódik annyi szabadideje, hogy bármikor külföldre ruccanjon. A Madách Színház egyik legtöbbet foglalkoztatott művészeként jelenleg négy darabban is szerepel. A Macskák, a Mamma Mia!, a Vuk és a Pretty Woman (Micsoda nő!) mind „örök” darabok, amelyekkel könnyű elnyerni a nézők szívét.

A debreceni születésű sztár ezek mellett a We Will Rock You című Queen-musicalban is szerepel, és bár a jelmeze nem a legpuritánabb, az azzal való vesződséget egyáltalán nem sajnálja.

„Imádtam a hétvégét… remélem még lesz lehetőségem elénekelni ezeket a dalokat és Killer Queen kissé hibbant bőrébe bújni!” – írta egy másik posztjában.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa