Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Külföldön képtelenek lefordítani ezt a magyar szót, Palvin Barbi világszenzációt okozott
Borítókép:  Profimedia /
Csupa Magyar
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi olyat mondott, amin lefagytak a külföldi újságírók.

A világhírű magyar modell, Palvin Barbara és színész szerelme, Dylan Sprouse tavaly házasodtak össze, a pár július 15-én tartotta a menyegzőt Barbi szüleinek ceglédberceli birtokán. Az eseményt intim szertartásnak tervezték, de végül 115 vendég gyűlt össze.

Palvin Barbi és Dylan körülbelül hét éve találkoztak először egy rendezvényen. Hamar vicces és kacér oda-vissza szóváltásba elegyedtek, de nem cseréltek telefonszámot. Egy közös ismerősük révén Dylan mégis bejutott a modell privát csevegő csoportjába és hat hónapig ostromolta, mire a gyönyörű lány engedett a csábításnak és Kínába repült, hogy láthassa a férfit. Ez volt az első személyes randijuk, ami olyan jól sikerült, hogy 2019 januárjában össze is költöztek. 

„Két féreg hivatalosan is a Nagy Almában” – írta az összeköltözéskor készített szelfi mellett Palvin Barbi, amelyen közösen pózolnak új lakásukban.

Dylan 2022 szeptemberében jegyezte el Barbit egy barátokkal szervezett kempingtúrán, ahol a modell kedvenc állatait, vidrákat is nézhettek természetes élőhelyükön. „Nagyon romantikus volt” – mondta utólag a magyar híresség, majd hozzátette:

„Gyanús volt, valahol sejtettem, hogy fel fogja tenni a nagy kérdést, mert olyan inget is csomagolt, ami túl szép volt a táborozáshoz.”

Palvin Barbi mindenképpen magyar esküvőt akart

A magyarországi esküvő szervezésének oroszlánrészét Barbi és a nővére, Anita vállalta. A modell egy időtlen, klasszikus menyasszonyi ruhára vágyott, végül a Vivienne Westwood brit divatház egyedi, pánt nélküli dizájnja mellett döntött. Az esküvői ékszereknél a Tiffany & Co. volt a befutó, az ékszerész a 90-es évek ihlette ékszert készített a menyasszonynak, amely tökéletesen kiegészítette a ruhát a hivatalos ceremónián.

Barbara második ruhájának egy fiatalosnak és vidám darabot választott, mert imád táncolni. Erre a célra egy rövid fazont választott a Philosophy di Lorenzo Serafini tervező által készített ruhát, keresztezett pánttal a hátán. „Ez volt a legjobb választás” – mondta Barbara. „Úgy éreztem magam benne, mint egy modern hercegnő."

A menyecske ruha hallatán lefagytak a külföli újságírók

„Van egy magyar hagyomány, miszerint éjfél után piros ruhát kell viselni, ez a  menyecske ruha ” – magyarázta a menyasszony az újságíróknak, de menyecske ruha kifejezést még a Vogue magazin sem tudta lefordítani és ebben a formában jelent meg szerte a világon, ahol hírt adtak a sztárpár esküvőjéről.

Nem volt kérdés, ehhez magyar tervezőt kellett felkérni, így a Merót érte a megtiszteltetés az álomszép menyecske ruha elkészítéséhez. 

A koszorúslányok mind hűvös pasztellbe öltöztek. „Fontos volt számomra, hogy ne egy konkrét színt válasszak, hanem inkább egy palettát, hogy mindenki úgy fejezhesse ki magát a témán belül, ahogy akarja” – avatta be a közönséget a titkaiba Barbara. 

Dylan is kitett magáért, szmokingot húzott és azt mondta, nem felejtett el megborotválkozni sem…A pár ugyanabban az albertirsai templomban fogadott örök hűséget egymásnak, ahol a Palvin-szülők 34 éve házasodtak.

Forrás: Vogue

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa