maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Profimedia

Márciusban egy férfi hátborzongató pontossággal írta le, hogyan sérül majd meg a fülén az idős elnökjelölt. Azt is elárulta, hogy megnyeri-e a következő választást.

Az amerikai elnökválasztási kampány eddigi legbrutálisabb történése a Donald Trump elleni merényletkísérlet volt július 13-án. Az egykori prezident és jelenlegi republikánus jelölt óriási szerencsével, kisebb fülsérüléssel megúszta a lövöldözést.

Felmerülhet a kérdés, hogy miközben a TikTokon és más közösségi felületeken egymást érik az önjelölt időutazók és jósok, vajon közülük nem látta-e valaki azt, hogy mi fog bekövetkezni Pennsylvaniában.

Két nappal a történtek után aztán megjelent egy online videó, amelyben egy férfi már hónapokkal ezelőtt megjósolta, hogy mi fog történni Trumppal. Brandon Biggs március 14-én azt állította, hogy látott egy merényletet, amely

az egykori elnök életének kioltását célozta.

Bár az események leírása számos részletben egyáltalán nem egyezik a valóságban megtörténtekkel, a legfontosabb momentumban hátborzongató a pontossága:

„A golyó elfütyült a füle mellett, és annyira közel ment a fejéhez, hogy megsértette a fülcimpáját”

– mesélte Biggs, aki látta térdre esni az idős jelöltet, és imádkozni Istenhez. Érdekes következményként azt is hozzáfűzte a történésekhez, hogy Trump meg fogja nyerni az elnökválasztást, mert „a hazafiak mind elmennek szavazni”.

Akkoriban, a tavasz közepén ezt még lehetett szimpla kampányolásnak értelmezni, de a történtek fényében már aligha. Ráadásul Biggs nem táplál túlzott illúziókat Trump második elnöki ciklusával kapcsolatban, hiszen ezt is hozzátette:

„Hatalmas gazdasági összeomlás következik be, amely még a nagy gazdasági világválságnál is rosszabb lesz.”

Remélhetőleg ezen a téren (mint több más kisebb-nagyobb részletben) az amerikai jósnak nem lesz igaza, bár szerinte egyenesen az Úr közölte vele, hogy sötét idők következnek. Biggs a merénylet után is adott interjút, ez itt tekinthető meg: