maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Maxinewz

Jövőre kerek szülinapot ünnepel a kilencvenes évek Magyarországának egyik nagy sztárja.

A kilencvenes évektől kinyílt a világ a magyarok számára is. A rendszerváltással új szelek kezdtek fújni az országban, ami – sok egyéb mellett – a zenei életben is megmutatkozott. Elég, ha csak rápillantunk az aktuális slágerlistákra.

1988-ban a Szerelem második vérig című film zenéje tarolt Demjén Ferenctől, de jól muzsikált az Exotic is (Nézz rám, tizedes), valamit Zoltán Erika (Túl szexi lány). A következő esztendőben viszont berobbant az „újhullám”, például az akkor alapított Soho Party, amely teljesen más hangzásvilágot képviselt, mint a „nagy öregek”.

1993-ban lett az együttes vokálosa Betty Love, aki – a közhiedelemmel ellentétben – sohasem volt a Soho Party állandó tagja, de közreműködőként lehagyhatatlan volt Náksi Attila és Dömötör Sándor albumairól.

1998-ban oszlottak fel, és Betty Love ezután szólókarrierbe kezdett. Náksi szívesen segített neki ebben, és már rögtön az első lemez (Repülj tovább) nagyot szólt idehaza. A club/dance műfajban alkotó énekesnő természetesen ma is aktív, még ha a fősodorban nincs is annyira benne.

Betty Love eredeti neve Boros Bernadett. 1975-ben született, vagyis jövő márciusban kereken az 50. szülinapját fogja ünnepelni. Nem a fürdőszobában tanult meg énekelni, már gyerekkorában zongorázott és énektanárhoz járt. Úszott, karatézott, dzsúdózott, dzsesszbalettozott, vagyis

nem véletlen a szenzációs alakja sem.

A barna hajú szépségnek 33 ezer követője van a Facebookon, a rajongók tehát nem felejtették el a kilencvenes évek egyik nagy sztárját. És mivel a kiposztolt fotói, videói nagy része fellépésekről szól, Betty Love láthatóan a közönségétől sem szakadt el, mind a mai napig alkalma nyílik elénekelni a színpadon a legnagyobb slágereit. Ma pedig így néz ki: