Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Izgató rózsaszín bikiniben kelleti magát a babaarcú brazil szépség
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Influenszer, komoly üzletasszony és feleség, ám Claudia Alende szívesen mutogatja magát lenge viseletekben is.

Claudia Alende neve biztosan nem ismeretlen azok számára, akik folyamatosan a közösségi média felületein lógnak. A 27 éves szépség színésznő, énekes, influenszer és vállalkozó egy személyben, akinek a nyilvános megjelenései mindig nagy feltűnést keltenek.

Az ínycsiklandóan kerek idomokkal rendelkező hölgy Brazíliában született, mégpedig orvos apától és ügyvéd anyától, vagyis eleve volt mit a tejbe aprítania. Ma már nehéz elhinni, de gyerekként afféle fiús lány volt, akinek esze ágában sem volt például a modellkarriert választani, sokkal jobban lekötötték a videójátékok. A YouTube-on ma is jó néhány gameplayt láthatunk tőle.

Claudiával kereken egy évtizede fordult meg a világ, 2014-ben ugyanis részt vett a Miss Bumbum versenyen, ahol a legszebb fenekű brazil nőket keresik. Második helyen végzett, de egy csapásra Instagram-sztár lett, és ma már 8,7 millió követővel büszkélkedhet. Nem meglepő, ha ilyen fotókat tölt fel:

Blanc Media nevű cége a zene- és filmgyártásban, valamint a marketingben érdekelt, vagyis ezer szállal kötődik a showbizniszhez és a médiához. 2017-ben a rangos Forbes magazin már a 15 legbefolyásosabb influenszer közt tartotta számon.

Claudia nem veri különösebben nagy dobra (az angol nyelvű Wikipédia-oldala nem is említi), hogy a szíve már foglalt. Mégpedig „hivatalosan”, hiszen az üzletember, énekes és producer Michel Grasiani már azóta vele jár, hogy a lány betöltötte a 14. életévét, sőt

a közelmúltban össze is házasodtak, és együtt élnek Kaliforniában.

A brazil származású szépség szerencsére nem az apácákhoz hasonló életet él, legutóbb például Las Vegasban kapták lencsevégre a szemfüles fotósok. A hölgy egy őrjítően vékony és áttetsző rózsaszín bikiniben süttette magát a medence partján a Boxing Fight Weekend idején (vezérképünkön).

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa