Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Még mindig hibátlan a teste az egykori magyar szépségkirálynőnek, és nem is rejtegeti
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

55 évesen visszatér a képernyőre Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő sosem félt megmutatni magát, a Playboynak háromszor is levetkőzött.

A tavasz közepén robbant a hír, hogy Bálint Antónia kilenc év szünetet követően visszatér a tévézéshez. Az egykori szépségkirálynő májusban ünnepli az 55. születésnapját, de egészen bombaformában van, úgyhogy a nézőknek biztosan nem kell csalódniuk benne.

Toncsi 2015-ben vonult vissza, az akkori tervei szerint alighanem véglegesen, legalábbis erre utalt, hogy „civil” állást vállalt, pénzügyi tanácsadóként kezdett el dolgozni. A távozása kínosra sikeredett, Sarka Kata ugyanis azzal vádolta meg, hogy ittas állapotban zaklatta őt telefonon, sőt még az akkori férjének, Hajdú Péternek is felkínálta magát.

A szépségkirálynő a vádakat cáfolta.

A botrány hullámai mára természetesen lecsengtek, így nincs akadálya, hogy Bálint Antónia saját műsorral jelentkezzen a TV2-n. Még mindig van egy jelentős rajongótábora (a TikTokon és Instán 6-7 ezer követővel büszkélkedhet), így alighanem sokan szegeződnek majd a képernyők elé, ha kedvencük felbukkan az új show-ban.

Ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy Toncsi megfelelő formában van-e a visszatérés előtt, az vessen néhány pillantást a barna szépség közösségi oldalaira, ahol ilyesfajta fotókkal találkozhat a sokak által MILF kategóriába sorolt sztárról:

Bálint Antóniát 1991-ben ismerhette meg a magyar közönség, az akkor mindössze 22 éves lány ugyanis megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Aztán kiderült, hogy korábban aktfotók készültek róla, ezért megfosztották címétől, de hosszú évekig tartó pereskedés után visszaszerezte a koronáját.

Toncsi később sem rejtegette a bájait, a Playboy hazai kiadásának például három alkalommal is levetkőzött. Az 1991. szeptemberi számban természetesen ő volt a címlaplány, az erotikus lap A királynő meztelen címmel próbálta feltornászni az eladásokat.

A borítón szendén pózolt fehér balettruhában, ám az újságba lapozva már okkal pirulhatott el az olvasó. Antónia formás mellei alighanem sokakat elvarázsoltak, de az is kiderült a merész fotókból, hogy a rendszerváltás környékén a fazonra igazítás még nem jött túlságosan divatba.

Fotók ITT. Katt!

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa