Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Bájos pofi, hibátlan alak, fátyolos hang – tinisztár született a mesés Dubajban
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A norvég apától és brit anyától származó, Dubajban élő Emilyre is igaz, hogy csak megszületnie volt nehéz – de vajon tud-e élni a számára megadatott lehetőséggel?

Emily Linge neve talán még nem cseng túl ismerősen a (pop)zenekedvelők számára, de ez könnyen megváltozhat a jövőben. A 16 éves szőkésbarna tinédzser egyre szélesebb követőtáborral büszkélkedhet, a YouTube-bon például 360 ezer feliratkozóval.

Mit is csinál ez a szépség?

Tulajdonképpen semmi különöset, csak elvarázsló módon énekel a maga fátyolos, jellegzetes hangján. A norvég apától és brit anyától származó lány Dubajba született, és ott is rendezte be takaros stúdióját, ami a legtöbb klipjének a helyszíne.

Nevezhetnénk amatőrnek is, de Emily ennél azért sokkal képzettebb. Muzikális család az övé, az anyukája például profi háttérénekesként dolgozott, de a három fiútestvére is mind zenészként keresik a kenyerüket.

Emily – a honlapjának tanúsága szerint – saját zenéket is szerez, de a legtöbben azért mégis a feldolgozásait nézik meg a videómegosztón. A csúcstartó a Procol Harum nevű angol rockbanda 1967-es száma, az A Whiter Shade of Pale, amelyet a lány zongorán ad elő, és eddig 8,8 millió megtekintést szerzett vele.

Gitáron is kiválóan játszik, a Police, a Beatles, vagy éppen Mike Oldfield egy-egy fülbemászó melódiájának előadásával is több milliós nézettségeket produkált. Emily emellett imádja a testmozgás minden formáját, főleg a teniszt és a fitneszt, de nem idegen tőle a festészet és a kézimunkázás sem.

A dubaji polihisztor le sem tagadhatná a sport iránti vonzódását, hiszen amikor szűkebb ruhákban mutatkozik az Instagram-oldalán, akkor a hibátlan alakját is megcsodálhatjuk. Egy nagy dobás küszöbén álló zenei őstehetségről, vagy csak egy módos tinilányról van szó, aki él a számára megadatott tehetséggel és lehetőségekkel?

Alighanem ez az előttünk álló néhány röpke évben gyorsan kiderül.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa