Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Sári Évi pink bikinije felperzselte Egyiptomot
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Napi csaj
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sári Évi a csodás Hurghadában pihent, fürdőruhás, hibátlan alakját a közösségi médiában is megmutatta.

Sári Évi nemrég pikáns képekkel jelentkezett az Instagramon. A debreceni születésű énekesnő, színésznő, televíziós műsorvezető 46 évesen is elképesztő formában van, a poszt alapján a mesés Egyiptomban töltött egy kis időt egy luxusszállodában. 

Az influenszerként is ismert színésznő évente többször utazik, külföldi látogatásairól rendszerint a közösségi médiában is beszámol.

Sári Éviről köztudott, hogy szereti a tengerpartot.

A színésznő a jó idő, a nyári forróság szerelmese, ilyenkor legszívesebben bikiniben van egész nap, amit a követőinek is megmutat.

Novemberben Egyiptomba látogatott, ott is az ország egyik ékköve, Hurghada volt a célpont, amely a Vörös-tengeri vidék fővárosa Egyiptom belsejében. Bár mostanában szinte elözönlik a turisták, az 1980-as évekig Hurghada egyszerű halászfalu volt. A turisztikai fellendülésnek köszönhetően azonban a város mára a világ minden tájáról érkező látogatók kedvelt célpontjává vált. 

A közel nyolcvan kilométeres tengerparttal, kristálytiszta vízzel és gyönyörű korallokkal ez az üdülőhely egy kis paradicsom, nem csoda hát, hogy a gyönyörű magyar híresség többedszerre is felbukkan ott.

Már 15 évvel ezelőtt is arról cikkeztek a magyar bulvárlapok, hogy Egyiptomban pihente ki az elmúlt év fáradalmait Sári Évi és bár akkor még nem volt Instagram, az interneten továbbra is fellelhetők az akkori fürdőruhás fotók, melyek láttán azt mondhatjuk, egy percet sem öregedett Évi.

A műsorvezető akkor is, ahogy most is, barátnőivel vágott neki az utazásnak, azt viszont már itthon eltervezték, hogy ősi, kulturális emlékek, múzeumok ide vagy oda, utazásuk főként a pihenésről szól majd.

Pedig látnivalóból nincs hiány Hurghadában.

Ott van például az ámulatba ejtő Luxor temploma. A ma is álló templomot III. Amenhotep kezdte építeni az i.e. 14. században. II. Ramszesz idején a templom jelentős bővítésen esett át, később több uralkodó is kisebb bővítéseket végzett rajta.

A 3. század végétől 7. századig római katonai táborként funkcionált, amelynek központi részén egy rövid ideig pogány templom, majd keresztény szentély is működött, majd az arab hódítás után egy mecset épült fölé.

Így a luxori templom gyakorlatilag több mint 3000 éve megszakítás nélkül vallási jelentőségű helynek számít, ami a világ minden pontjáról vonzza a látogatókat.

Forrás: Instagram
Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa