Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Nem lehet hibát találni az egykori magyar szépségkirálynő popsijában
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Sándor Orsi ezúttal Egyiptom partjainál, egy hajó fedélzetén igazolta, hogy az idő egyszerűen nem fog rajta.

Két évtizede, 2003-ban megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt, és lényegében akkor vált országszerte ismertté Sándor Orsi. Műsorvezetőként, modellként és színésznőként is bizonyított eddigi karrierje során, 2002-ben a Barátok köztben szerepelt, majd szerencsejáték-show-k és kvízek háziasszonyaként tündökölt.

A még mindig csupán 46 éves szépség ma kissé visszavonultabban tölti napjait, de 55 ezer Instagram-követője is bizonyítja, hogy egyáltalán nem szűnt meg iránta az érdeklődés. Orsi meglehetősen aktív a közösségi médiában, a testnevelés-rekreáció szakon diplomát is szerzett anyuka igen változatos tartalmakkal köti le rajongói figyelmét.

A leggyakrabban háztartási praktikákról posztol, legutóbb például azt ecsetelte, hogyan lehet pitét sütni a népszerű idénygyümölcsből, eperből. Bevált receptet hozott, hiszen az ínycsiklandó sütit korábban már almával, szilvával, nektarinnal, mogyoróvajjal is megalkotta.

A férfikövetők között alighanem azok a bejegyzései a legnépszerűbbek, amelyekben Orsi a bámulatosan karban tartott testét is megmutatja. Két szülés után sincs takargatnivalója, és az egyik friss posztjában arról is megbizonyosodhatunk, hogy

a formás fenekében egyszerűen képtelenség hibát találni.

A modell pár napja Egyiptomban hajókázott, és a remek időjárásnak megfelelően egyrészes vörös fürdőruhába bújt. Abban aztán elölről és hátulról is megmutatta magát, a formás mellei, combjai, valamint igazán tökéletes hátsója mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni. Aki nem hiszi, az lapozza végig ezeket a fotókat:

Orsi szemmel láthatólag jól érezte magát a tengeren, bár a divatfotózással egybekötött korai nyaralás nem indult zökkenőmentesen. Ezt írta a fantasztikus fotók mellé:

„Megérkeztünk Egyiptomba, sajnos a bőröndünk nem. A kézipoggyászomba pedig csak a 20 darab mintabikinimet tettem be, hála a Jóistennek, hogy azt nem adtam fel! Gondoltam, itt befotózok belőlük párat. Olyan fazonokat terveztem, amik kényelmesek, csajosak és sportosak. Milyen színben tudnátok még elképzelni ezt az egyrészest?”

A bőrönd további sorsáról nincs tudomásunk, a rajongók viszont alig győzték sorolni, milyen színekben képzelik magukra a fürdőruhákat: a türkiz, smaragd, fekete, fehér, világoskék, pisztácia, mentazöld, bézs, púder rózsaszín is felmerült, és külön dicséretes, hogy a termékeket Orsi nem Ázsiában készítteti el, hanem magyar varrónőknek adja ki a munkát.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa