Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Izgatóan duzzadnak a keblei a skót sztárfocista, McTominay barátnőjének
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Cam minden évben csokibarnára sül a mediterrán napsütésben.

Végre elkezdődött a sokak által várt labdarúgó Európa-bajnokság, amely a nézőknek – remélhetőleg – izgalmas kikapcsolódást, számos játékosnak pedig óriási kiugrási lehetőséget tartogathat. Scott McTominay-nak már aligha kell bizonyítania bármit is – vagy mégis?

A skótok éppen a házigazda Németország ellen kezdhetik meg a nagy menetelést, és a „hadjáratban” a 27 éves középpályásra is fontos szerep hárul. Kérdés, hogy a teherrel képes lesz-e megbirkózni, vagy beleszürkül majd a mezőnybe, hiszen az idei éve nem sikerült túlságosan jól a Manchester Uniteddal.

McTominay 2017-ben igazolt a Vörös Ördögökhöz, és eddig 176 mérkőzésen 19 gólt szerzett, ami – valljuk be – nem túl fényes statisztika. Ráadásul a nemrég lezárult bajnokságban a MU csupán a 8. helyen zárt, és a világ csúfja esett meg velük azzal is, hogy mínusz 1-es gólkülönbséget sikerült produkálniuk.

A középpályás előtt tehát az Euro 2024 hozhatja meg a vigasztalódás lehetőségét, bár a skótoknak a már említett németek, valamint a svájciak és mi, magyarok mellett nem lesz könnyű dolguk az A csoportban.

McTominay szívébe a barátnője, Cam Reading önthet bátorságot, akit a brit sajtó máris az egyik legszebb WAG-nek (szabad fordításban: focistafeleségnek) nevezett ki. Még csak tavaly óta járnak együtt, ám Skóciában igazi álompárnak számítanak. Ki tudja, talán hamarosan a lagzit is megtarthatják.

A szőke Cam nemcsak egy sokat unatkozó modell vagy influenszer, hanem komoly pénzügyi vállalkozásban dolgozik. Igaz, mostanában neki sem termett sok babér (akárcsak jóképű pasijának), 2024 tavaszán például felröppent a hír, hogy McTominay nagyjából 1 millió fontot vesztett a barátnője édesapjának egyik rossz befektetése révén.

Cam maga is megroppant kissé az ügytől, még a Dubajban és Spanyolországban lévő házait is kénytelen volt eladni.

Mára a veszteséget alighanem kiheverte, legalábbis közel 31 ezer Instagram-követője számára továbbra is a gondtalanul élő gazdagok egyikének képét mutatja magáról. A csinos szőkeség milliónyi „ínycsiklandó” fotója közül most emeljük ki azokat, amelyeket tavaly nyáron posztolt magáról, természetesen bikiniben, duzzadó keblekkel, csokibarnára sülve:

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa