Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Clint Eastwood lánya ledobta a ruháit a Playboy kedvéért
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Alison Eastwood nemcsak színésznő és rendező, de egy időben modellként is dolgozott – meg is látszik rajta!

Alison Eastwoodról viszonylag ritkán szólnak a hírek, talán azért, mert színészként (és rendezőként) még mindig az édesapja árnyékában él. Aki nem más, mint a ma éppen 94 éves Clint Eastwood, a spagettiwesternek és krimik elnyűhetetlen bajnoka.

Lánya, Alison szintén a közelmúltban ünnepelt, és az 52 éves szépség nyugodtan letagadhatna jó pár évet a korából. Hajdan nemcsak a vásznon szerepelt (olyan filmekben, mint az Éjfél a jó és a rossz kertjében, illetve a Bajnokok reggelije), hanem modellként is kereste kenyerét.

Feltehetőleg ekkor szokott rá arra az életvitelre, amely mind a mai napig kiváló formában tartja. Nézzük meg például ezen a csoportképen (ő a bal szélső hölgy), ahol a virágmintás fürdőruhájában simán lepipálja fiatalabb társait:

Clint Eastwoodnak „legalább” 8 gyermeke született („legalább” 6 nőtől), és közülük kétségkívül Alison volt az, aki ismertségben valamennyire fel tudta venni a versenyt a vénséges vénként is rendkívül aktív sztárral.

Alighanem sokakban felmerül a kérdés, hogy a bombázó hölgy kapott-e valaha felkérést erotikus fotózásra. Nos, gyorsan megnyugtatunk mindenkit, hogy

Alison 2003 februárjában a Playboy címlapján szerepelt.

Az akkor 31 éves szépség a borítón nemcsak fekete fehérneműt viselt, de farmert és fehér inget is, vagyis alig mutatott meg valamit magából. A magazinba lapozva már jobban ki lett elégítve a kíváncsi szemek éhsége, bár a hölgy arra azért kínosan ügyelt, hogy az intim részek takarva legyenek.

Fotóért KATT IDE!

Akinek mindez csalódást jelent, annak vigasztalásként egy újabb Instagram-fotóval tudunk szolgálni a fürdőruhás Alisonról, aki egyébként 2013 óta immár a második férjét fogyasztja, gyermeke azonban nem született.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa