Maxi Newz
Keresés
Menü megnyitása
Levetkőzött, de a saját szabályai szerint a gyönyörű ausztrál énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Napi csaj
Kategória fejléc
Maxi Newz
Megosztás
Másolás

Dannii Minogue sokak szerint mindig is szebb volt, mint a nála híresebbé vált nővére, a zsebbombázó Kylie Minogue, aki színészként és énekesként is a nyolcvanas-kilencvenes évek nagy sztárjává vált.

Az októberben már az 53. születésnapját ünneplő Dannii Minogue fölött is eljárt az idő, bár akik a kilencvenes évben voltak kamaszok, azok alighanem jól emlékeznek az ausztrál énekesnő-színésznő-tévés személyiségre.

Három évvel fiatalabb, és nem mellesleg 5 centivel magasabb Kylie-nál, és ez sokaknak bőven elég volt ahhoz, hogy a nővérénél vonzóbbnak tartsák. Dannii 1982-ben (mindössze 11 évesen) kezdte tévés karrierjét, az 1991-ben megjelent Love and Kisses című számával pedig a popszakmába is berobbant, igaz,

az évtized második felére a csillaga ki is hunyt.

2003-ban a Neon Nights című albummal még lobbant egyet, ám egyre inkább csak a pasijai és látványos kitárulkozásai miatt emlékeztek rá a legtöbben. 1994 januárjában feleségül ment a színész Julian McMahonhoz, de a házasság már a következő évben zátonyra futott.

Ki tudja, milyen szerepet játszott ebben az, hogy az igéző szemű Dannii 1995 októberében az ausztrál Playboy címlapján pózolt, az elvárásoknak megfelelően

meglehetősen lenge öltözékben.

Valójában csak a tenyereivel takargatta formás melleit a borítón, és alighanem sokaknak okozott csalódást, hogy a lap belsejében is hasonlóan szemérmesnek mutatkozott. Feltehetőleg szerződésben rögzíthette, hogy felül szabad a vásár, ám alul bízzanak mindent az olvasók képzeletére. Fotók ITTés ITT érhetők el.

„Éppen akkor bomlott fel a házasságom. A legtöbb nő olyankor fodrászhoz megy, én a Playboyba kerültem. Magam választottam ki a fotóst, a helyszínt, és azt, hogy mit akarok vagy nem akarok viselni. Mindezt akkor nagyon felszabadító és megerősítő élményként fogtam fel”

– nyilatkozta a vonzó énekesnő. Később azt is elismerte, hogy elsősorban a pénz miatt pózolt félmeztelenül, mert eléggé leégett a válása miatt. 1999-ben a Forma–1-es világbajnok Jacques Villeneuve menyasszonya lett, ám 2001-ben az eljegyzést felbontották.

2010-ben az akkor 39 éves Dannii kisfiút szült a nála 7 évvel fiatalabb vőlegényének, a modell (és hajdani rögbijátékos) Kris Smithnek. Két évvel később az álompár szétrebbent, és az énekesnő azóta sem talált férjet magának. Túlságosan ma sem szeret nekivetkőzni, de a közösségi oldalán van pár figyelemre méltó fotó róla.

Napi érdekességekért kövess minket Facebook-on is!
Hasonló tartalmak
Nagy kérdések
Piramisok Világa