maxinewz.hu
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Profimedia
Maxinewz

Ki emlékszik már a Cascadára? Pedig két évtizede még az ő számaikra őrjöngtek a fiatalok a bulikban, és a szépséges szőke énekesnőjük még ma is bőven aktív.

Kereken 20 évvel ezelőtt, 2004-ben jött létre a Cascada nevű német együttes, amelyet műfajilag a techno és Eurodance kategóriába szoktak sorolni. Lehet, hogy ez nem mindenkinek mond sokat, de ha kicsit felelevenítjük például az Everytime We Touch című slágerüket, akkor a legtöbben máris a homlokukra csapnak:

Apró szépséghiba, hogy a fenti szám nem a Cascada sajátja, hanem a skót Maggie Reilly 1992-es sikerének felújítása volt, de most ne legyünk ennyire szőrszálhasogatók. A német banda igazi „értékét” egyébként is a szépséges énekesnő, Natalie Horler jelentette, aki még mindig csupán 42 éves, és természetesen továbbra is aktív a showbiznisz világában. Persze a Cascada tagjaként, hiszen a csapat ma is létezik.

Ami Natalie-t illeti, a bonni születésű szőkeség angol szülőktől származik. Jazzmuzsikus apja és nyelvtanár anyja 1980-ban költöztek Nyugat-Németországba, ahol három gyermeküket nevelték fel tisztességgel.

Natalie az énekesi karrierjét bárokban és kaszinókban kezdte, 18 éves korától pedig különféle DJ-kel dolgozott együtt. Mindössze 23 volt a Cascada megalapításakor, amit két lemezlovassal, Maniannal és Yanou-val hozott létre. A világhírűvé vált banda előtt Akira néven énekelgetett, ám meglehetősen jellegtelen „tuc-tuc” zenéivel akkor még nem sikerült az áttörés.

A Cascada azonban meghozta neki a várva várt sikert, sőt egy jóképű, gazdag férjet is. A bankár Moritz Raffelberg 2011-ben vette feleségül, mégpedig Olaszországban. Az álomesküvőn Natalie

a saját maga által tervezett menyasszonyi ruhában pózolt.

Még ugyanebben az évben az összes magán viselt ruhájától megvált a Playboy kedvéért. Az augusztusi szám címlaplánya volt, piros kockás bugyiban, a kebleit ügyetlenül takargatva. A lap belső oldalain már nem szégyellősködött, és szerencsére photoshop nélkül mutatta meg bájait, mert Németországban akkoriban még nem voltak hívei az újságok az efféle hamisításnak.

Fotókért KATT IDE!

Natalie kicsit túl a 40-en talán már nem annyira hamvas, de azért még mindig megfordulnak utána a férfiak az utcán. A színpadon sem kerüli a merész ruhákat – és milyen jól teszi!